3 september 2012

Från otränad till vältränad, för ung som gammal, kom nu och träna!

Snart drar vi igång terminen på TC, och teamet som jobbar denna termin är Ingela Lundin Yoga, Sandra Wiklund HIIT=Hög intensiv intervall träning, Susanne Oldenborg Zumba och Muskel, och Lena Lundholm Box, Sandra B Bylund Barndans. Frida Biller kommer och ara ledig denna termin pga nytt jobb. Så goa Frida är tillbaka till Vårterminen igen.

Här nedan kan du läsa lite om våra pass. Är det något som du vill fråga om så går det jättebra att maila på traningscentrum@live.se


ZUMBA®FITNESS
Liknar ingen annan träningsform som du tidigare provat förut. Det är lekfullt, det är fritt och kräver ingen exakthet och ALLA kan vara med. Alla har sin stil och ingen kan göra fel.

Zumba Fitness skapades i mitten av 90-talet av sydamerikanen Albert "Beto" Perez, personlig tränare och koreograf åt ett stort antal internationella popstjärnor. Med inspiration från traditionell musik som cumbia, salsa, samba och merengue flätade Beto ihop sina latinska favoritrytmer med glödheta danssteg som hans elever älskade - Zumba Fitness var fött! Zumba Fitness är ett roligt och spännande sätt att träna! Det är lätt att lära sig och du kan både förbättra din kondis och förbränna kalorier!
Ledord: Enormt roligt, svettigt och som ett enda stort dansparty som ger dig merberoende.

MUSKEL med Skivstång
Här får du muskelträning där vi styrketränar hela kroppen till musik och med hjälp av  bland annat en skivstång, gummiband, hantlar och den egna kroppen! Om man tycker att styrketräning är svårt eller tråkigt och tar mycket tid är detta rätt pass för dig. Fattas disciplinen för att stärka kroppen inne på gymmet? Kom till detta pass där vi med hjälp av instruktör tränar igenom hela kroppen på en timme! Alla muskelgrupper blir genomtränade och trevligt sällskap har vi under tiden.
Ledord: Roligt, Svettigt och Maximal träningseffekt på minimal tid!


BOX
Här får du tuff konditionsträning, men man lägger även in vissa styrkeövningar som exempelvis situps och pushups. Träningen är inspirerad av olika kampsporter, men till skillnad mot kampsporterna använder man här enklare kombinationer för att alla ska kunna hänga med. Utövas parvis med boxhandskar och mittsar.
Ledord: Energi, styrka och uthållighet.

VINYASA YOGA
Här får du en fysisk och dynamisk yogaform - en slags meditation i rörelse. Redskapen du använder är din andning, asanas (olika kroppsställningar eller positioner), vinyasa (rörelse eller flöde) och Fokus. Syftet är att stärka kroppen, öka smidigheten och stilla sinnet. Vinyasa yoga har många likheter med Power yoga.
Ledord: Styrka, balans och rörlighet.

YOGA
Styrka, balans, rörlighet, smidighet, andning.
Det är en variant av Ashtanga yoga som utformad för att passa på gym. Den är i huvudsak fysisk och inte meditativ och går ut på att få en stark kropp.

Ledord: Styrka, balans och rörlighet.

HIIT
Står för Hög Intensiv Intervall Träning, vilket är precis vad det är – träningsformen består av korta och intensiva pass uppbyggda av funktionella rörelseövningar som effektivt gör dig allsidigt vältränad. Dessa övningar byts ut kontinuerligt. Vi kan använda oss utav olika

Ett HIIT pass varar sällan längre än 45 min och går att köra var som helst när som helst, och trots intensiteten passar det både dig som är relativt otränad och dig som är vältränad och vill utmana din förmåga, då du själv styr över din egen nivå.

Ledord: Intensivt, enkelt, effektivt och snabbt

Så ladda nu för terminstarten som kör igång V38, och denna vecka är det gratis för alla er som vill "Prova på". Välkomna!

Inga kommentarer: